Can't Access Webmail From "Error A fatal error or timeout occurred while processing this directive."

Operating System & Version
CloudLinux v7.9.0
cPanel & WHM Version
cPanel & WHM v108.0.14 (STANDARD)

Faiiriz

Registered
Mar 20, 2023
3
1
3
Indonesia
cPanel Access Level
Root Administrator
Hi everybody,
I have a problem with rouncube webmail not being able to access due to the error "A fatal error or timeout occurred while processing this directive."

I've tried several tutorials for this problem but the result is still the same. What should be done to solve this problem?

Template::Exception:
[TYPE]=[plugin]
[INFO]=[Banner: plugin not found]
[TEXT]=[<!DOCTYPE html>
 

Attachments

cPRex

Jurassic Moderator
Staff member
Oct 19, 2014
16,591
2,614
363
cPanel Access Level
Root Administrator
Hey there! Do you have root access to the server, or only access to cPanel for your account? If you have root access, I would recommend checking the error log at /usr/local/cpanel/logs/error_log to see if there is more information there. If not, running "/scripts/upcp --force" often sorts out these issues.

If you only have access to cPanel, you'll want to work with your hosting provider or datacenter to have them check the issue on their end.
 

Faiiriz

Registered
Mar 20, 2023
3
1
3
Indonesia
cPanel Access Level
Root Administrator
I have checked the logs and there is a problem in roundcube and tried using the script and the result is still the same. Can I ask for an explanation about that? sometimes several email accounts can access roundcube webmail
 

ErnestoHD

Member
Oct 15, 2010
9
1
53
GDL MX
Hello.

I have the same issue, the content of error log file is the following:



[2023-03-22 11:26:00 -0600] die [Internal Death while parsing ./webmail/jupiter/index.html 13060] Template::Exception:

[TYPE]=[plugin]

[INFO]=[Banner: plugin not found]

[TEXT]=[<!DOCTYPE html>



The log is really big, i try to paste it but it cant save.
 

ErnestoHD

Member
Oct 15, 2010
9
1
53
GDL MX
It would be best to create a ticket with our support team to have us check that out if the forced update didn't resolve the issue.
Looks like it is an issue with upgrade toward version 108.Another customer with the same issue has report us the sameproblem, maybe an issue with Jupiter theme.

I'll create the ticket... thank you @cPRex